en
Miért a Marshall Tree Saw a legjobb választás számomra?
A FÁK ELTÁVOLÍTÁSÁNAK ÚJ MÓDSZERE, MELY MELLETT A LÁNCFŰRÉSZ MÁR ELAVULTNAK SZÁMÍT...

A Marshall fafűrész forradalmasítja a földterületek kitisztításának módját, így a többi módszer idejét múlt, lassú és földterülete számára barátságtalan...

A Marshall fafűrész bármilyen márkájú csúszókormányzású rakodógép segítségével biztonságosan hajtja végre akár napi több ezer fa kivágását, mozgatását és halomba rakását, a rakodó kényelmes fülkéjéből. Földterületében kis vagy semmilyen mértékű kárt nem okoz, azaz a dózerral történő tisztítással ellentétben nincs szükség tuskók aprítására vagy további eszközök használatára....
ÉS NINCS EMBERI ÉRINTKEZÉS A PENGÉVEL... NINCSENEK CSERÉRE VAGY IGAZÍTÁSRA SZORULÓ VÁGÓÉLEK VAGY FOGAK...

Ha Önt a BIZTONSÁG, GYORSASÁG és TELJESÍTMÉNY szavak vezérlik, próbálja ki a MARSHALL FAFŰRÉSZT, segítségével SPÓROLJON IDŐT, PÉNZT és növelje HATÉKONYSÁGÁT!
Modellek/paraméterek
Melyik Marshall fafűrész a legjobb számomra...

Ezt a kérdést úgy lehet a legjobban megválaszolni, ha rászánunk néhány percet és beszélünk egy barátságos és MTS területen jártas képzett szakértővel. További kérdés még, hogy mekkora méretű rakodóval rendelkezik (vagy mekkorát tervez venni), milyen típusú a kitisztítandó vegetáció, mekkora az átlagos vágási átmérő, hány hektáros területet akar kitisztítani, kell-e gyomirtószert használnia, szolgáltatásként is végzi ezt vagy csak saját földterületén?

Mindezek és talán további kérdések is befolyásolják, hogy a Marshall fafűrészek melyik modellje illik leginkább az Ön igényeihez... Egy gyors, kötelezettségmentes, díjmentes hívás a kapcsolatok menüpontban megadott elérhetőségeinkre segíthet válaszokat adni.
Marshall Tree Saw Marshall Tree Saw
Példátlan erő és sebesség
A nagy teljesítményű Marshall fafűrész lehetővé teszi a kezelő számára, hogy gyorsan, hatékonyan letisztítsa, halomba rakja és kivágja a fákat - óránként képes fák százait kivágni. Vágjon a talaj szintjén vagy az alatt, a fűrész kifejlett fákkal is gyorsan végez. Más pengékkel ellentétben a sziklák, por és sár nem csökkenti az egyedülállóan erős Marshall fafűrész pengéjének teljesítményét.
Nagy teherbírású felépítés
A gyártás során 9,5mm-es nagy széntartalmú, kopásálló acélt használunk. Az összes fém alkatrész lézervágással készül a precíz kialakítás miatt, valamint az összes csapágypersely és rögzítő csap anyaga hőkezelt acél a nagyobb kopásállóság érdekében. Hatékonyságra és biztonságra tervezve. A fűrész kétirányú hidraulikájának köszönhetően a lassan forgó penge balról jobbra, illetve jobbról balra is foroghat, ezzel növelve a termelékenységet, miközben a kivágott fákat biztonságosan másfelé irányítja a kezelőtől. A penge mindkét oldalán lévő fogak biztonságosan helyben tartják a fákat a vágás és mozgatás során. Az A-váz rúdja, mely a kivágott fák mozgatására és halmozására szolgál, további védelmet biztosít a kezelő számára.
Alacsony karbantartási igény
A fűrészt hosszú időn át tartó, megbízható működésre és alacsony karbantartási igénnyel tervezték. A lánc és penge állítható, önolajozó rendszere bármilyen EPA által minősített olajjal működik. A rögzítő csapok és csapágyperselyek egyetlen pontból könnyen zsírozhatók, a rutin karbantartásokra szánt leállási időt lerövidítve és megengedhetővé téve. Az összes kritikus alkatrész könnyen cserélhetőre van tervezve, ezáltal a fűrész élettartama is nő.
Marshall fafűrész opcionális tartozékai:
Marshall Tree Saw
- Gallytörő rács
A munkahengerek és tömlők további védelmét szolgálja, miközben tolja, halomba rakja a gallyakat és a ledöntött fákat a vágási művelet során.

- Permetező tartozék a gyomok kezelésére
Olyan fajták esetén, melyek újra kinövését permetezéssel gátolják meg a Marshall fafűrész utángyártott permetező tartozéka a megfelelő eszköz. Könnyen felszerelhető és a minirakodó megfelelő erőforrásához csatlakoztatva könnyen használható.
- Új permetező tartozék a gyomok kezelésére
Ez a rendszer a fűrész jobb oldali vázába kerül beépítésre a gyártás során és jobb elhelyezkedést biztosít a permetezőberendezés számára az utángyártott alkatrészhez képest. Ez a rendszer a fent említett két szivattyú egyikét tartalmazza és komplett rendszer, a minirakodó elektromos vezetékek számára kialakított csatlakozásai kivételével
Utángyártott permetező tartozékhoz tartozó alkatrészek
Bionova