en

2100 Balebuster
ALAPVONÁSOK
A 2100-as Balebuster….a szarvasmarha takarmányozás és eróziókezelés SOSEM volt még ilyen gyors, egyszerű, és gazdaságos!

Miért a 2100-as Balebuster?
A Haybuster háta mögött már 37 éves tapasztalat áll a nagyteljesítményű szénafeldolgozók készítésében. A gazdálkodók és állattenyésztők számára bizonyítottuk termékeink tartósságát és teljesítményét.
Tudjuk, hogy mezőgazdasági berendezések beszerzése során roppant jelentőségű az élvonalbeli technológia, hatékonyság és hogy minden elköltött fillérből a legtöbbet tudja kihozni.
Ezek miatt ruháztuk fel ezek mindegyikével a 2100-as Balebustert.

Vélemények:
A régebbi két pontos Balebusterünk után beszereztünk egy 2100-ast, egyértelműen jobban etet, jobban aprít és messzebbre szórja a szalmát. Rakodás közben stabilabb a rakodókarokon lévő két hidraulikus munkahengernek köszönhetően. Szeretjük a 2100-as balebustert, ez egy nagyon jó gép.
Gary Kestelott, Marshall MN

A 2100-as Balebuster önrakodó és egyetlen ember szükséges a működtetéshez.
Nagy teherbírású gördülőkerekei és a nagyon nagyméretű 9,5 x 14,8-ply kerekeinek köszönhetően könnyedén navigálható mocsaras és durva terepen egyaránt.
Nagy teherbírású, hajlított rotorjai végzik a cséplést és a reduced flair tip clearance-el együttesen a szalmát messzebbre képes szórni, száraz és nedves bálákat is képes feldolgozni.

Vélemények:
4 darab Haybuster Balebusterünk van, 2db 2100-as és 2db előző modell. A 2100-as szilárd és tartós. Keményen dolgozunk velük és nehéz körülmények között. Nagyjából 8000 bálát dolgozunk fel évente (erózió kezelés) és tetszik ahogy a 2100-as teljesít.
– Bruce Hykus, Hykus Farms, Lakeville MN


Ne feledje!
A Haybusterrel nem hagyja magára. Területi forgalmazója bármikor elérhető, ha kérdései vannak, illetve ha alkatrészekre és javításra van szüksége, valamint kapcsolatban áll a Haybuster műszaki ellátó csapatával is.


JELLEMZŐK

Hajlékony rögzítés: a 2100 Balebuster hajlékony rögzítésű, ezáltal könnyen manőverezhető és be lehet tolatni vele szűk helyekre. A hajlékony rögzítő egység a 2100-as tömegének 55%-át közvetlenül a traktorra viszi át, ezáltal csökkentve a Balebusterre eső terhelést.

Nagy teherbírású, hajlított rotorok, reduced flair tip clearance-el csépel: az egység nagy teherbírású, hajlított rotorjai végzik a cséplést és a reduced flair tip clearance-el együttesen a szalmát messzebbre képes szórni, száraz és nedves bálákat is képes feldolgozni.

Könnyen állítható terelőlap: a 2100-ason egy változtatható állású terelőlap található, amely könnyen állítható.

Nagy fesztávú gördülőkerekek: a 2100-as nagy teherbírású gördülőkerekei és a nagyon nagyméretű 9,5 x 14,8-ply kerekeinek köszönhetően könnyedén navigálható mocsaras és durva terepen egyaránt. A nagy fesztávú gördülőkerekek további előnye, hogy stabilitást kölcsönöznek és megkönnyítik a tolatást.

Szalmaszórás maximum 12 méterre: akár 12 méterre is képes elszórni a szalmát, elősegítve ezáltal a tökéletes erózió szabályozást. Az egyre gyorsabb talajerózió megelőzése és az ülepedés minimalizálása elsődleges szempont a termelők számára, a 2100-as tökéletes választás erre a célra.

Tépőkamra 3 láncos bordázott szállítószalaggal: a tépőkamra egy 3 lánccal ellátott, lécezett szállítószalaggal, amely a bálák továbbításáért felelős, ezáltal bármilyen (kemény és puha belsejű) kerek bála kezelhető. A kamra 15%-kal nagyobb mint a korábbi modellekben, csökkentve ezáltal a kiszóródást és nagyban megkönnyítve a széna, szalma bepakolását. A szénát felhasználható tápanyaggá alakítja, ezáltal újra felhasználhatóvá válik és csökkenti költségeit.

Nagy teherbírású rakodókar az egyszerű bála rakodás érdekében: a 2100-as Balebuster önrakodó és egyetlen ember szükséges a működtetéshez.


TARTOZÉKOK

Bontó csatorna szett
Finomabb vágást tesz lehetővé, további két burkolólap alkalmazásával

II/III. kategóriájú gyorscsatlakozó
A traktorhoz való gyorsabb fel- és lecsatlakoztatást teszi lehetővé

széles terelőöv
45,72 cm-es terelőöv alkalmazható, amivel megakadályozható, hogy az apró széna a terelőpajzs alá kerüljön

OPCIÓK

FŐBB ÉRVEK MELLETTE
A 2100-as a szénafeldolgozás során a takarmányt állítható hosszúságúra aprítja, összekeveri a külső szárazabb réteget a belső nedvesebbel, eltávolítja a port és penészt, ezáltal a szarvasmarhák nem válogatják ki…tovább felhasználhatóvá téve a szénát

A 2100-as egyenletesen osztja ki a szénát, hogy mindegyik állat egyforma adaghoz jusson.

A 2100-as eltávolítja a zsinegek nagy részét a szalmából, ezáltal segít megelőzni a traktoron és rakodókon keletkező kopást és szakadásokat, tisztaságban és kényelemben tartja állományát, az ágyazást pedig így akkor tudja végrehajtani amikor ténylegesen szükséges, nem pedig időbeosztás szerint.

2100

2100

Bionova